Elysion-Pro

Image

Кола маската и бръсненето остават в миналото, но все още не сте се решили на трайна епилация?

Elysion-Pro е вашата възможност да се отървете от нежелано окосмяване по всички части на тялото.

По време на процедурата с Elysion-Pro енергията на диодния лазерен лъч прониква в кожата, загрявайки корена на косъма като го унищожава трайно.

Elysion-Pro премахва дори най-фините и тънки косми благодарение на дължината на вълната, която е адаптирана към нуждите на вашата кожа.
Ако търсите ефективен метод за трайно обезкосмяване,вие сте го намерили с нашето бижу Elysion-Pro!
Бърз и ефективен благодарение на високата мощност и насочването на енергията за директно към космения фоликул и унищожаването му. Неговата усъвършенствана технология му позволява да обхване всички видове фототипове и да се прилага през всички сезони.

Охлаждащата система на Elysion-Pro „Crystal freeze„защитава кожата от високите темератури като поддържа постоянно ниво на температура от 6 градуса на накрайника,което прави процедурата безопасна,безболезнена и комфортна.
Не е необходимо време за възстановяване.

Можете да се върнете към ежедневието си веднага след процедурата.

Как работи Elysion-PRO?

Диодният лазер на Elysion-pro премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул- меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно унищожаване на клетката без да увреждат кожата. Това се постига чрез използване на високоенергийни импулси преминаващи през дължините на вълните, които селективно абсорбират меланин с емисии в пъти по-ниски от термичният път за релаксация на космения фоликул.

CRYSTAL FREEZE
Elysion притежава развита и патентована охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури наречена „crystal freeze”. Това е система за охлаждане на накрайника базиран на TRT (thermal relaxation time – топлинно релаксационно време), което е времето, необходимо за намаляване на температурата, генерирана от светлина емисията на тъканта или областа над, която се работи.
Системата работи поддържайки постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника, което драстично намалява чувствителността на третираната зона по време на процедурата.

elysion-pro-dioden-lazer-cocoon-bulmed
elysion-pro-plataforma-depilacion-laser-diodo-centor-estetica
IMG-3ab8188169586f73d0ca04f8dc0b21dc-V
viber_image_2020-12-20_09-32-18
Elysion-PRO
elysion-pro-clinic-varna