Козметични терапии

Image

С напредване на възрастта кожата се нуждае от повече внимание и грижа.

С подходящи козметични терапии ще се погрижим за кожата на лицето според нейното състояние.

Ако искате да имате гладка, подхранена и млада кожа е препоръчително да се прилагат козметични терапии с продукти, които предпазват кожата от ежедневния стрес и градското замърсяване. Така давате възможност кожата да диша и да старее по-бавно.

Благодарение на козметичните терапии ще се отървете от несъвършенствата по лицето: белези, акне, пигментации, бръчки, старчески петна и др. Ако искате да имате здрава и чиста кожа, трябва да се грижите за нея ежедневно.

Разгледайте нашите предложения и се свържете с нас за да Ви препоръчаме козметични терапии според нуждите на Вашата кожа.

„Младите са щастливи, тъй като умеят да виждат красотата. Всеки, който има способността си да вижда красивото, никога не остарява“- Франц Кафка

Fillmed ПИЛИНГИ

Пилингът е дермо-козметична процедура, която включва прилагане на ексфолиращ разтвор, съдържащ глюконолактон и киселина с цел да премахне горните слоеве на епидермисаи да се ускори обновяването на кожата/ без лющене/.

Пилингът на кожата е необходима базова процедура, тъй като в процеса на стареене на кожата функцията й да се самоизлющва се забавя, както се забавят и всички обменни процеси в организма. В резултат кожата постепенно загрубява.

Загубва блясъка и свежестта си. Тъй като регенерацията й протича от вътре навън, е задължително отстраняването на мъртвия рогов слой.