Козметични терапии

Image

С напредване на възрастта кожата се нуждае от повече внимание и грижа.

С подходящи козметични терапии ще се погрижим за кожата на лицето според нейното състояние.

Ако искате да имате гладка, подхранена и млада кожа е препоръчително да се прилагат козметични терапии с продукти, които предпазват кожата от ежедневния стрес и градското замърсяване. Така давате възможност кожата да диша и да старее по-бавно.

Благодарение на козметичните терапии ще се отървете от несъвършенствата по лицето: белези, акне, пигментации, бръчки, старчески петна и др. Ако искате да имате здрава и чиста кожа, трябва да се грижите за нея ежедневно.

Разгледайте нашите предложения и се свържете с нас за да Ви препоръчаме козметични терапии според нуждите на Вашата кожа.

„Младите са щастливи, тъй като умеят да виждат красотата. Всеки, който има способността си да вижда красивото, никога не остарява“- Франц Кафка

Clinicare Бустер

Високотехнологичен продукт с биостимулиращ ефект с уникална комбинация от биоактивни съставки. Той е насочен към локалните стволови клетки и задейства верига от епидермални фактори на растежа съчетани с плодови киселини AHA и EGF SKIN BOOSTER.
Мезотерапевтична стимулация на кожата без инжекции.
AHA и EGF PEEL предлага стимулиращ ефект, сравним с този, получен чрез неинванзивна мезотерапия или чрез повърхностен хиличен пилинг.

Предимства:

• Подмладяване
• Подобрява кожа склонна към акне
• Предотвратява фотостареенето
• За всички типове кожа